Patru minori de 14 și 15 ani, din Focșani și Tulcea, au intrat în vizorul polițiștilor focșăneni, fiind bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt din autoturisme. Faptele au fost săvârșite în prima parte a acestui an, pe raza municipiului Focșani. ”Din cercetări s-a stabilit faptul că, în timpul nopții, cei patru minori se deplasau pe străzile din municipiul Focșani iar unul dintre aceștia, în vârstă de 14 ani, din județul Tulcea, prin forțarea butucului portierei, ar fi pătruns în interiorul a 18 autoturisme, majoritatea taxiuri, de unde ar fi sustras diverse bunuri, timp în care ceilalți minori ar fi supravegheat zona. Ulterior, valorile sustrase ar fi fost împărțite între cei în cauză, prejudiciul ridicându-se la peste 5700 lei.”, susțin polițiștii vrânceni.

În cadrul anchetei, oamenii legii au efectuat și percheziții domiciliare, două pe raza municipiului Tulcea și două pe raza municipiului Focșani. ”În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, față minorul de 14 ani, din județul Tulcea s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Focșani, cu propunere de arestare preventivă. Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale Tulcea precum și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vrancea. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.”, au precizat reprezentanții IPJ Vrancea.

Articolul precedentULTIMA ORĂ Ceață în aproape tot județul
Articolul următorÎntâlnirea cu baronul Oprișan i-a găsit un post călduț: fosta polițistă Monica Gogu – angajată la ELECTRICA