Se asfaltează de zor, și astăzi, pe Drumul Național 23 Focșani – Brăila, în zona restaurantului Dumbrăvița, unde va avea, mâine, nunta, primarul Focșaniului, Cristi Misăilă.

Societatea SC Vega 93 Galați a asfaltat ieri, de zor, pe Drumul Național 23 Focșani – Brăila, în zona restaurantului Dumbrăvița, unde va avea loc, sâmbătă, nunta primarului Focșaniului, Cristi Misăilă. Problema acestei asfaltări este că se intervine pe un drum național pe care Vega 93 Galați nu are contract.De altfel, șeful Secției Drumuri Naționale Vrancea, Marian Paraschiv, ne-a declarat că pe DN23 Focșani – Brăila nu se fac și nici nu se au în vedere lucrări, singurul drum național pe care se vor efectua lucrări fiind cel spre Tătăranu. Mai mult, Paraschiv ne-a declarat că SC Vega 93 Galati nu are contract cu SDN Vrancea. Primarul va avea petrecerea de nuntă cu Lucreția Dumbravă, fosta amantă a lui Marian Oprișan, sâmbătă, la Dumbrăvița, dar greii PSD-ului vor fi prezenți, din nefericire pentru Misăilă, la nunta fiului Elenei Stoica, patroana Tricoton Panciu, unde, pe filiera organizației de femei PSD, este așteptată și Viorica Dăncilă, premierul României. Sperăm ca același zel să-l aibă primarul Misăilă și cu străzile din Focșani.

Articolul precedentEXCLUSIV: Primarul Misăilă pune plombe pentru Lucreția, la Dumbrăvița, deși CNAIR nu știe despre lucrări
Articolul următorMicul artist Mihai Bratosin, invitat în Cetatea Filmului