USR Vrancea și-a prezentat, duminică, 1 martie, candidații la Primăria Focșani și Consiliul Județean Vrancea, în ciuda eforturilor filialelor partidelor de dreapta de a sprijini un candidat comun la alegerile pentru primărie și CJ. Cei doi candidați ai USR Vrancea (foto) nu au legături cu județul decât tangențial. Mai mult, deși, în urmă cu câteva luni, Liviu Macovei – acum candidat independent la Primăria Focșani – era prezentat ca fiind candidatul USR, acesta a fost suspendat din partid.

Corina Atanasiu are 45 de ani și este mama a doi băieți gemeni de 13 ani. Este expertă în fonduri europene și are la activ numeroase proiecte de dezvoltare locală și din sfera educației. În cadrul USR, coordonează capitolul de Educație din programul de guvernare.

Liviu Mălureanu are 38 de ani, este expert în finanțe și a lucrat ca auditor pentru mai multe corporații internaționale. Pe lângă activitatea sa profesională, din 2016 este consilier USR în Consiliu Local al Sectorului 3 din București.

În ciuda eforturilor PNL, PNȚCD, PMP dar și ale sugestiilor candidatului independent Liviu Macovei de a sprijini candidaturi ale dreptei, USR Vrancea a evitat negocierile și și-a desemnat candidați proprii. Rămâne de văzut dacă decizia va rămâne definitivă și după ce conducerea centrală a USR va lua act de aceasta.

Articolul precedentO nouă ediție „Bursele europene – jurnaliști în dialog”
Articolul următorUSR Vrancea – calul troian al lui Oprișan