În această dimineață, ora 07:28, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au fost sesizați prin SNUAU 112 de către tatăl a trei minori cu vârstele de 10, 12 și 14 ani,(un băiat și două fete) din comuna Ruginești, cu privire la faptul că aceștia nu au revenit la domiciliu, ultima oară fiind văzuți în cursul serii precedente, în jurul orei 21.00, într-un parc din comuna Ruginești. Au fost constituite echipe mixte formate din polițiști, jandarmi și pompieri care desfășoară activități de căutare a minorilor .La căutări participă și câinele de urmă.
SEMNALMENTE MINORI:

Minora VĂSÎI COSMINA-ELENA, în vârstă de 12 ani, la momentul plecării era îmbrăcată cu un hanorac gri, pantaloni negri de trening, încălțată cu adidași de roz.
Semnalmente: înălțime 1,50 m, greutate 45 kg, ochi căprui, ten deschis, păr negru, lung, fără semne particulare.

Minora ROMAN DIANA-FLORENTINA, în vârstă de 14 ani, la momentul plecării era îmbrăcată cu o pereche de blugi culoare albastru deschis, tricou alb și încălțată cu o pereche de adidași negri. Semnalmente: înălțime 1,64 m, greutate 64 kg, ten închis, având ca semn particular o cicatrice la mâna stângă provocată de o arsură.

Minorul VĂSÎI NECULAI-ANDREI, în vârstă de 10 ani, la momentul plecării era îmbrăcat cu un tricou alb, pantaloni scurți culoare roșie, încălțat cu adidași culoare verde deschis.
Semnalmente: înălțime 1,55 m, greutate 55 kg, ochi căprui, păr scurt, negru, ten închis, având un semn la nivelul nasului, în partea dreaptă, de tipul unei cicatrici.

Persoanele care pot oferi detalii despre cei trei minori sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție. (IPJ Vrancea)

Articolul precedentCELULĂ DE CRIZĂ la DSU pentru monitorizării efectelor temperaturilor ridicate
Articolul următorDezvăluiri BOMBĂ despre STRĂINUL adus în România ca să facă jocul statului paralel – Cine se ocupă de paza aeroportului Otopeni și de afacerea Brăila