Un autoturism condus de un reprezentant al PNL Vrancea, care ducea la Biroul Electoral Județean Vrancea procesele verbale rezultate în urma votului dat în municipiul Adjud și comunele vrâncene Ploscuțeni și Homocea a intrat în coliziune cu o căruță, în zona Domnești. Pasagerii din căruță au fost răniți grav. Procesele verbale au ajuns, într-un final, la destinație.

„Ieri, ora 23.17, polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au fost sesizați prin 112 de către participanți la trafic cu privire la un eveniment rutier produs pe DN 2 E 85. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că un bărbat, din comuna Pufești, a condus un atelaj hipo pe un drum agricol și s-a angajat în traversarea DN2 E 85, în afara localității Domnești, fără a acorda prioritate unui autoturism condus regulamentar de un bărbat din municipiul Adjud. A rezultat astfel rănirea gravă a conducatorului atelajului și rănirea ușoară a pasagerului din atelaj”, precizează IPJ Vrancea.

Articolul precedentFieful lui Oprișan pierde orașele Vrancei. Iohannis a câștigat la scor orașele vrâncene, mai puțin Mărășeștiul
Articolul următorUn tânăr beat și fără permis a furat o mașină și a plecat la plimbare