În urmă cu puțin timp, Direcția de Sănătate Publică Vrancea a hotărât suspendarea cursurilor, și desfășurarea lor online, la mai multe clase din trei școli școli din Focșani, la Școala din Vidra și la clasa 0 de la grădinița din Urechești.

La Școala Duiliul Zamfirescu (nr. 10) și Școala Ștefan cel Mare (nr.9) se suspendă cursurile, fizic, pentru următoarele clase, din cauza confirmării infectării cu Covid 19 a unei profesoare care preda la ambele școli. Aceasta se află acum în izolare, potrivit DSP Vrancea.

Astfe, la Școala Duliliu Zamfirescu se suspendă cursurile la clasele 6A, 6D, 7C, 7D, 8A, 8B,

la Scoala Stefan cel Mare – 6E, & A, 7B, 7C

Școala din Vidra 7A, 7B, 7C și 8A, 8B

De asemenea, în cadrul ședinței de ieri a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vrancea a fost adoptată „Hotărârea Nr. 106/07.10.2020 privind suspendarea cursurilor şcolare în unitățile/instituțiile de învățământ, în contextul confirmării unui caz/mai multor cazuri de COVID-19.  Prin acest act se hotărăște suspendarea cursurilor şcolare pentru Clasa a II-a C, Clasa a III-a C și Clasa a VIII-a C, din cadrul Școlii Gimnaziale ,,Ion Basgan” nr. 2, din municipiul Focşani, începând cu data de 02.10.2020 și se dispune menținerea măsurilor de suspendare a cursurilor școlare pe o perioadă de 14 zile. Reluarea cursurilor școlare care presupun prezența ,,față în față” pentru clasa/unitatea de învățământ menționată, suspendată temporar, se dispune prin Hotărâre a C.J.S.U. Vrancea, după obținerea avizului Direcției de Sănătate Publică Vrancea, cu informarea unității de învățământ și a Inspectoratului Școlar Județean Vrancea” se arată într-un comunicat publicat de Instituția Prefectului județului Vrancea.

Articolul precedentVIDEO Focșănenii au lansat bărcile la apă, pe străzile inundate din oraș
Articolul următorRaed Arafat a cerut prelungirea STĂRII DE ALERTĂ