Un angajat al ISU Vrancea, în vârstă de 50 de ani, este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale prin constrângere cu o fată de 13 ani.

Copila îi este vecină acestuia şi le-a spus oamenilor legii că pompierul, înainte de a întreţine cu ea raporturi sexuale, i-a făcut deseori propuneri indecente, dar s-a sfiit să le spună părinţilor.

În anchetă a intervenit şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vrancea, care s-a autosesizat.

„Specialiştii din cadrul Serviciului de intervenţie în regim de urgenţă s-au deplasat la Odobeşti, unde au discutat cu minora şi cu familia acesteia. Din relatările acestora, fapta s-ar fi petrecut prin constrângere fizică şi ameninţări, minora fiind vădit afectată de cele întâmplate. Atât ea cât şi familia vor beneficia de servicii de consiliere, urmând a fi întocmită şi o evaluare iniţială a acestui caz”, ne-a declarat Adina Lăscan, purtător de cuvânt al DGASPC Vrancea.

Poliţiştii care au făcut cercetări în acest caz spun că de anchetă de va ocupa Parchetul Militar.

„Poliţia Oraşului Odobeşti a fost sesizată prin plângere cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 13 ani, ar fi fost victima infracţiunii de viol. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat de 50 de ani, din oraşul Odobeşti, bănuit de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu minor. Dosarul a fost înaintat Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi”, potrivit biroului de presă al IPJ Vrancea.

Pompierul, care este căsătorit, a fost reţinut.

Articolul precedentFOCȘĂNENI CU CARE NE MÂNDRIM: pictura lui Daniel Zlota, dăruită președintelui Iohannis, a intrat în Patrimoniul Național
Articolul următorCeață zi de zi în Vrancea