Din an în an, din mandat în mandat, aleșii PSD din Focșani anunță proiecte mari de investiții în infrastructura municipiului. Una dintre cele mai recente promisiuni – proiectul de ”Modernizare și reabilitare drumuri locale în intravilanul Municipiul Focşani pe străzile GLORIEI, I. L. CARAGIALE, CPT. TRAIAN IONESCU, MUNCITORI, ION CREANGĂ, ALEEA ȘCOLII, ALEEA FLORILOR, CARTIER CFR, EMIL RACOVIȚĂ, SLT. TĂTULESCU, NICOLAE TITULESCU, RODNEI, ALECU RUSSO, ALBINEI, CĂRĂBUȘ, JILIȘTEI, 13 DECEMBRIE, MOȘ ION ROATĂ, TRANSILVANIEI, PUTNEI, DIVIZIEI, 1 MAI, TIMOTEI CIPARIU, ARH. IOAN MINCU, MIRON COSTIN, MĂRĂȘTI, DUILIU ZAMFIRESCU, PODGORIEI cu străzile adiacente”. Plus alte artere din alte zone ale municipiului. Mai mult, focșănenii care locuiesc pe străzile respective și doresc să realizeze lucrări la sistemele de rețele edilitare subterane (branșamente la rețele de gaze, apă, canal, electricitate) sunt înștiințați că lucrările vor trebui executate înainte sau concomitent cu perioada de execuție a obiectivelor menționate. Lucrările ar urma să înceapă în luna martie a.c.

Însă cei care locuiesc pe străzile respective, dar și în alte cartiere, s-au cam săturat de promisiuni și de planuri pe hârtie. La fel li se transmitea, din partea Primăriei Focșani, condusă tot de PSD, și în anul 2016, după cum ne-a arătat un focșănean care locuiește pe Strada Gloriei. “Având în vedere adresa dvs. din data de 16.05.2016, prin care ne aduceți la cunoștință starea de fapt a străzii Gloriei, vă informăm că, în urma discuțiilor și analizelor care au avut loc cu ocazia ședinței Comisiei de Buget, Administrație Publică și Drepturile Omului din cadrul Consiliului Local al Municipiului Focșani din data de 18.05. 2016, reabilitarea acesteia este cuprinsă în planul de investiții aferent anului 2016, în acest moment fiind în faza de proiect”, se arată în răspunsul semnat de Cătălin Vrabie, șeful de atunci al aleșilor PSD din Consiliul Local, și Eduard Corhană, secretarul municipiului. De asemenea, în anul 2017, administrația focșăneană promitea modernizarea acelorași străzi, pentru care se alocau și fondurile necesare. Poate că, 2019 și 2020 fiind ani electorali, iar în iunie 2020 vor avea loc alegeri locale, Misăilă&comp vor începe, totuși, niște lucrări măcar pe o parte din străzile anunțate.

Articolul precedentBătaie între tineri pe terasa unui restaurant din Focșani
Articolul următorULTIMA ORĂ Ambulanță lovită pe E85, la Adjud. Persoane rănite, inclusiv pacientul și asistentul de pe ambulanță