Cu cel mai mare buget din bani publici din Seria I-a Moldova, cu jucători „străini” aduși cu peste 5000 de lei salariu, în timp ce fotbaliștii locali au salarii la jumătate, echipa Municipalității focșănene, CSM 2007 Focșani, nu mai are șanse, practic, la promovare. Ultimul rezultat – 0-0 cu CSM Bacău, l-a determinat și pe antrenorul Marius Bratu să demisioneze.
Marius Bratu
In urma rezultatului de astazi 0-0 contra celor de la CSM Bacau , am avut o discutie imediat dupa meci cu Dl. Primar Misaila si Dl.Consilier Istrate apoi mi-am prezentat demisia verbal, din respect pentru proictul CSM Focsani 2007 , pentru Dl. Primar si pentru toti iubitorii de fotbal din Judetul Vrancea consider ca pe ceva normal dupa indepartarea de obiectiv la 7 puncte ( de primul loc ) sa-mi prezint demisia. Mi.am dorit mult sa reusesc din pacate lucrurile nu au mers asa cum ne-am dorit. Imi asum in totalitate rezultatele inregistrate in ultimele doua luni, regret ca nu am reusit mai mult si le doresc mult noroc in continuare”, a scris antrenorul pe Facebook.
Dan Dumitru
Contactat telefonic, președintele AJF Vrancea, Dan Dumitru, spune că altele sunt cauzele declinului fotbalului vrâncean: „Nu Marius Bratu este de vină pentru starea în care a ajuns fotbalul vrâncean, ci imixtiunea politicului în fotbal”.
Articolul precedentFOTO Focșănenii au umor. Invitație la pescuit în balta formată pe șantierul din fața Școlii ”Duiliu Zamfirescu”
Articolul următorVIDEO Ministrul Agriculturii, Petre Daea, și-a luat ciorapi de lână cu bani împrumutați de la prefectul Vrancei