Liviu Dragnea tot mai speră să scape de închisoare. Marți, ICCJ judecă recursul în casație și contestația în anulare depuse de fostul lider PSD.

Liviu Dragnea a fost adus la Curtea Supremă, marți dimineața, în jurul orei 9.00. Fostul șef al PSD este audiat în aceste momente referitor la solicitarea sa de eliberare din penitenciar. Realitatea Plus a surprins LIVE momentul în care Dragnea a coborât din duba poliției:

Liviu Dragnea a formulat prin avocati, in 22 octombrie, la instanta suprema, recurs in casatie, o cale de atac fata de condamnarea de 3 ani si 6 luni in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. De asemenea, fostul lider PSD a depus, tot la ICCJ, si o contestatie in anulare in acelasi dosar.

Marti, instanta suprema judeca ambele cai extraordinare de atac.

Reamintim ca fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la inchisoare de 3 ani si 6 luni cu executare, in luna mai, in dosarul angajarilor fictive de la Directia de Protectie a Copilului Teleorman.

La primul termen al procesului, pe 12 noiembrie, fostul politician a fost adus incatusat in sala de judecata, dar a cerut termen pentru pregatirea apararii.

Informeaza www.realitatea.net

Articolul precedentCutremur luni dimineata în Vrancea
Articolul următorVIDEO | Nadia Comăneci, dezvăluiri cutremurătoare! Cum a fugit din România în ’89. „Am sărit șapte garduri ghimpate”