Drumul județean 205D, reabilitat de curând, s-a surpat pe o lungime de circa 100 de metri. Nicio mașină nu poate trece, oamenii din Nereju fiind, practic, izolați. Autoritățile județene transmit că drumul a fost închis circulației rutiere și că se va acționa pentru remedierea situației. Până acum nu au apărut urgențe medicale sau alte probleme în zona izolată.

”Pentru remediere, la fața locului intervin echipaje ale administratorului drumului, echipaje ale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din localitățile Spulber și Nereju, precum și un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență pentru recunoașterea, evaluarea și monitorizarea zonei. În urma informărilor primite de la medicii de familie, în zonă nu sunt femei gravide peste luna a –IV-a și nici persoane care să necesite dializă. Totodată, în situații de urgență provocate de incendii, S.V.S.U. Nereju are în dotare o autospecială de stingere cu apă și spumă, care poate interveni în cele două comune, Spulber și Nereju. Permanent, situația operativă este monitorizată, atât de către Comitetele Locale pentru Situații de Urgență Spulber și Nereju, cât și de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vrancea și în funcție de situațiile de urgență produse, forțele specializate ale I.S.U., I.J.J., I.P.J. precum și cele ale altor instituții din C.J.S.U. cu atribuții în gestionarea situațiilor de urgență sunt pregătite să intervină operativ.” (ISU Vrancea)

Articolul precedentULTIMA ORĂ Profesorii Colegiului ”Emil Botta” din Adjud protestează față de reducerea numărului de clase
Articolul următorFOTO Cal sfâșiat de urs, la Reghiu