Directorul Căminului de bătrâni din Focșani, preotul Cătălin Ifrim, a rămas fără permis și s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. El a fost depistat în trafic de polițiștii vrânceni pe 27 septembrie, având o alcoolemie de 0,46 la mie alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-a întocmit dosar penal. Contactat, Ifrim a recunoscut că a rămas fără carnet dar că i-a fost suspendat pentru că ar fi vorbit la telefon în timpul conducerii și pentru că ar fi avut asigurarea expirată.

Acuzat de sechestrare și hărțuire sexuală

În urmă cu un an și o lună, Directorul Căminului pentru persoane vârstnice din Focșani, preotul Cătălin Ifrim, a fost acuzat că a agresat sexual, lovit și sechestrat o angajată a instituției. Infirmiera Iuliana Coman susține că directorul căminului, Cătălin Ifrim, a venit în zorii zilei de luni, 27 august, în jurul orei 4.30, și a chemat-o la el în birou. Femeia era în serviciul de noapte, împreună cu un coleg. Angajata s-a dus în biroul directorului, iar acesta i-a spus să meargă în biroul de protocol, sub pretextul că ar avea ceva important de discutat.După ce au intrat în birou, directorul a încuiat ușa, s-a dezbrăcat în pielea goală și a obligat-o să-i toarne whisky în pahar. Apoi i-ar fi cerut să întrețină relații intime cu el, a bruscat-o, a tras-o de păr și a amenințat-o cu pierderea locului de muncă. Mai multe, AICI

Articolul precedentCadre noi la Poliția Vrancea
Articolul următorVIDEO Baronul Oprișan a cedat nervos în ședință: „Vă bat de vă sună apa-n cap”, „O să mă ocup serios de tine”