Astăzi, 19 martie, polițiștii focșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că, în extravilanul orașului Focșani, se află cadavrul unei persoane.

Din primele date, în urma unui incendiu de vegetație, un bărbat, neidentificat până la acest moment, în timp ce se afla pe un teren la aproximativ 2 km de DN 2 E 85, în zona de sud a municipiului, ar fi fost surprins de un incendiu de vegetație scăpat de sub control.

Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la spital în vederea efectuării unei expertize medico-legale care va stabili cauza decesului.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale, în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă. – IPJ Vrancea

Articolul precedentDezbatere extraordinară – Care este impactul asupra economiei mondiale după criza cauzată de coronavirus și de războiul din Ucraina
Articolul următorCălin Georgescu, la Culisele Statului Paralel: ”Pentru strălucirea noastră ca popor trebuie să păstrăm neutralitatea față de orice conflict”