La această oră e scandal monstru la USR Vrancea. Potrivit unei intervenții live a subprefectului Vrancei – Radu Țigănuș (USR – candidat pentru funcția de președinte al USR Focșani), ministrul secretar de stat USR Corina Atanasiu – candidat la președinția USR Focșani, de la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, dar și pe președintele ANFP (Agenția Națională a Funcționarului Public) – Liviu Mălureanu, că au încercat să fraudeze alegerile interne pentru funcțoa de președinte al USR Focșani. De altfel, la această oră, Poliția se află la sediul USR Vrancea, în urma unei sesizări la 112. Procesul electoral intern a fost suspendat.

„Au făcut (n.r. Corina Atanasiu și Liviu Mălureanu) o ședință nestatutară, noaptea, ca hoții, au făcut comisie de vot paralelă care să-i slujească și să le acopere toate măgăriile. Conform tuturor procedurilor, Biroul Județean reunit avea posibilitatea să numească o comisie electorală, n-au ținut cont de ea, au făcut tot posibilul să anuleze alegerile. Am sesizat toate organele statutare din cadrul partidului, procesul de vot nu este legal și statutar întrunit, buletinele de vot nu sunt ștampilate, urna nu e ștampilată, comisia e numită nestatutar, am găsit membri USR care aveau buletine precompletate cu bifele pe candidații care trebuie să iasă. Așa se organizează alegerile la USR Vrancea de către oamenii lui Dan Barna. Aștept de la conducerea națională a USR să se implice astfel încât procesul electoral intern să fie unul statutar și legal”, ne-a declarat subprefectul Radu Țigănuș. Nici Corina Atanasiu și nici Liviu Mălureanu nu au putut fi contactați pentru a exprima un punct de vedere.

 

Articolul precedentStrategie în alb și negru – Ediția din 12 iunie 2021
Articolul următorBilanț coronavirus – 13 iunie – Autoritățile anunță noile statistici – Câte infectări s-au înregistrat în ultimele 24 de ore