Primarul orașului Focșani, pesedistul Cristi Misăilă, recidivează când vine vorba de declarații halucinante. La ultima apariție pe un post local de televiziune, Misăilă a susținut că situația privind lipsa miniștrilor în două ministere „este o situație mai puțin ortodoxă, pentru că noi nu avem un conducător ortodox”.

https://youtu.be/afTVnR-YEvw

“Din nefericire, în 2018, când ar fi trebuit să serbăm Centenarul Marii Uniri, în loc să fim marcaţi de o unitate şi o solidaritate, aşa cum ar fi în orice popor civilizat, am fost marcaţi numai de momente de dezbinare şi parcă mai mult ca oricând mulţi cetăţeni rău intenţionaţi din afara ţării şi din interiorul ţării, pornind de la cel mai înalt nivel al conducerii acestei ţări, au încercat doar să ne dezbine. Iată că suntem într-o situaţie total neplăcută, să ajungem să avem o guvernare ciuntită şi nici în acest moment să nu avem în două ministere extrem de importante miniştri pe post din considerente mai puţin ortodoxe. Pentru că nu avem un ortodox care să ne conducă, deşi suntem un popor ortodox”, a declarat Cristi Misăilă. Edilul Focșaniului nu este la prima declarație halucinantă. Anul trecut, acesta a făcut „deliciul” televiziunilor naționale după ce a declarat că românii din Diaspora dau buluc în țară pentru că PSD a crescut nivelul de trai.

Sursa video: Atlas TV

Articolul precedentFOTO – VIDEO Cum și-a dat directorul Parking, sieși, trei locuri de parcare
Articolul următorPrimarul Focșaniului, Cristi Misăilă (PSD), amendat de Consiliul pentru Combaterea Discriminării cu 2000 de lei