Un autocar plin cu pasageri (32 de muncitori) s-a răsturnat pe DN2 E85, la ieșirea din municipiul Râmnicu Sărat către Focșani. În urma impactului, 22 de persoane au suferit răni și necesită îngrijiri medicale. În autocar se aflau muncitori care lucrează la o fabrică de confecții din Focșani. Echipele de intervenție se află la fața locului, în condițiile în care traficul este blocat. (sursa foto video ISU Buzau)

UPDATE Potrivit datelor preliminare ale autorităților buzoiene, 8 răniți au ajuns la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, 12 răniți au fost duși la UPU-Spitalul Județean Buzău, iar două victime au fost transportate la Spitalul Județean Focșani.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Neron Lupașcu” al județului Buzău a fost solicitat să intervină pentru acordarea primului ajutor medical și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la un accident rutier produs pe DN2-E85, ieșirea spre Râmnicu Sărat. În accident a fost implicat un autocar în care se aflau 32 de persoane, ce a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. La fața locului, echipajele operative au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 5 ambulanțe SMURD și 11 ambulanțe SAJ. Totodată, în sprijin intervin și o autospecială pentru transport victime multiple și 3 ambulanțe SMURD de la nivelul ISU Vrancea. În acest moment se acordă asistență medicală de urgență pentru 20 de persoane, toate conștiente. Misiunea este în dinamică. (sursa: ISU Buzău)

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET