În această dumineață, autoritățile au fost anunțate de o posibilă tentativă de suicid. Un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Clipicești, comuna Țifești, se baricadase în locuință și amenința că se spânzură. La fața locului au ajuns cadre medicale, polițiști și o echipă de negociere. Pănă la urmă, bărbatul a fost convins să renunțe la gestul sinucigaș. „În urma negocierilor, pacientul a fost calmat și preluat de echipajul SAJ. Pacientul a fost monitorizat și transportat la Spitalul Județean Focșani, Secția de Psihiatrie.”, potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

Cum amenința bărbatul din Clipicești că se sinucide și cum au acționat forțele MAI

Forțele de ordine din Vrancea au intervenit la timp pentru salvarea unui bărbat care încerca să-și pună capăt zilelor.

La data de 20 mai 2023, ora 05.38, polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Panciu au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat, din comunaȚifești, cu privire la faptul că intenționează să se sinucidă prin spânzurare.
Operatorii 112 au stat de vorbă cu apelantul până la intervenția echipajelor de intervenție. La fața locului au intervenit imediat polițiști din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Panciu, Poliției Orașului Panciu, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, precum și jandarmi și pompieri. Bărbatul s-a închis singur în locuință și avea asupra sa o butelie, un topor și un cuțit, cu privire la care amenința că le va folosi. În urma discuțiilor purtate de către negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vrancea cu bărbatul în cauză, s-a reușit detensionarea situației și scoaterea din imobil a acestuia. Ulterior, bărbatul, în vârstă de 66 de ani, a fost preluat de către lucrătorii din cadrul S.A.J. Vrancea și internat la o secție medicală. (IPJ Vrancea)

Articolul precedentNoi acuzații de dopaj pentru Simona Halep! Sportiva româncă este acuzată de a doua încălcare a reglementărilor antidoping
Articolul următorDaria Gușă: Metodele orwelliene de control al populației – în floare în occident, pe drum spre România