Un urs a fost lovit mortal de o mașină în comuna vrânceană Tulnici, duminică seară, pe DN 2D. Ursul, adult, care ieșise la plimbare pe șosea, a fost spulberat de un autovehicul între Tulnici și Gălăciuc, iar șoferul a sunat la 112 pentru a anunța evenimentul. Impactul a fost nimicitor, animalul nemaiavând nicio șansă. Ursul a rămas inert, pe marginea drumului, într-o baltă de sânge. La fața locului au ajuns jandarmii, care au avut misiunea de păzi trupul neînsuflețit al ursului, până când a fost ridicat de autoritățile abilitate.

Localnicii susțin că ursul omorât de mașină ar putea fi cel care a ajuns de mai multe ori în apropierea gospodăriilor sau chiar în satul Tulnici, în ultimele săptămâni. El a fost filmat într-o noapte, alergând pe DN 2D, în bătaia farurilor unei mașini, chiar prin centrul comunei Tulnici. Mai mult, în ultimele două săptămâni, aproape în fiecare noapte se aud câinii lătrând, simțind prezența animalului sălbatic.

Articolul precedentULTIMA ORĂ Accident cu patru victime pe „drumul morții” – E85. Unul dintre răniți se zbate între viață și moarte
Articolul următorFostul liberal Liviu Macovei a fost desemnat candidat la Primăria Focșani din partea USR