Un accident rutier foarte grav a avut loc în Mărășești, pe DN 2, în zona căii ferate, unde o ambulanță a s-a răsturnat și a izbit violent într-un cap de pod! Accidentul s-a soldat cu rănirea a două persoane și un deces.

UPDATE: 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2 Focșani-Adjud, la kilometrul 204+500 de metri, în apropierea orașului Mărășești, județul Vrancea, o ambulanță în care se aflau trei pacienți a derapat și s-a răsturnat pe partea carosabilă.

„Din primele informații, unul dintre pacienți este încarcerat. Traficul rutier este oprit pe sensul către Focșani, circulându-se alternativ pe celălalt fir. Acționează forțe MAI”, mai transmite Poliția Română.

„Prin apel 112, a fost sesizat faptul că pe DN2-E85, la Mărăşeşti, o ambulanţă care transporta o pacientă s-a răsturnat pe partea carosabilă. Ambulanţa transfera pacienta de la Buzău la Bacău. Din nefericire, a rezultat decesul pacientei şi rănirea a două persoane care făceau parte din echipaj”, a precizat IPJ Vrancea.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ:

În zona căii ferate ce traversează DN2, conducătorul unei ambulanțe a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat după care a intrat in coliziune cu un cap de pod, aflat pe sensul opus de mers. 

Două persoane care fac parte din echipajul medical au fost rănite. Din nefericire pacienta transportată de ambulanță, a fost rănită grav și a decedat.

Traficul nu este  blocat.,  

Șoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatu fiind negativ.

Sursa: Realitatea de Vrancea

Articolul precedent”Culisele statului paralel” | Dezvăluiri despre Mugur Isărescu – cel mai longeviv guvernator de bancă centrală din lume – VIDEO
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 159. Când banii n-au valoare pentru cea mai tare deputată PSD