UPDATE   În jurul orei 21:00, circulația autovehiculelor a fost reluată.

IPJ Vrancea a venit cu precizări despre împrejurările în care s-a produs accidentul din această seară, de pe DN2-E85. Traficul în zona Popești-Urechești este în continuare blocat. ”Conform primelor date, coliziunea a avut loc între un autoturism care efectua viraj și un alt autoturism care circula din spate. Primul autoturism ar fi fost proiectat pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un al treilea autoturism. Un pasager din autoturismul care efectua virajul a fost rănit grav iar o alta persoană a fost rănită ușor.”, potrivit IPJ Vrancea.

O femeie de 50 de ani este persoana rănită grav și preluată de un echipaj de ambulanță. ”O victimă de sex feminin, de 50 de ani, cu politraumatism prin accident rutier, inconștientă, a fost preluată de echipajul SAJ, monitorizată și transportată la Spitalul Județean Focșani – Unitatea de Primiri Urgențe. La locul solicitării se identifică alte trei victime care sunt examinate și monitorizate, toate refuză transportul la spital.”, au anunțat reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

Articolul precedentFugarul Arsene, legături de afaceri cu grupul de la Cluj – Cine TREMURĂ după condamnarea baronului PSD
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET