Irina – Lazăr Onescu, fost producător la MTV, care a devenit primăriță la 31 de ani, în comuna Petriș – Arad, a avut, la nuntă, rochie de mireasă confecționată de cunoscutul designer vrâncean Alina Marica, deținătorul brandului Maressia.

Primărița din Petriș a postat pe Facebook fotografii de la cununie, alături de alesul inimii, Andrei, polițist, ea îmbrăcată în rochia cu motive tradiționale, el în uniformă de polițist.

Fosta producătoare de emisiuni de la MTV care a ajuns primarul localității arădene Petriș, la 31 de ani, a luat atitudine în fata cetățenilor pe care îi indemna să „pună mâna să muncească și să nu mai aștepte să le pice în gură”.

„Probabil ați sesizat ca ieri și astăzi am încercat, pe cat se poate, sa curățam buruienile, rugii si iarba, crescute excesiv pe marginea drumului (intersectie DN7-Petris-Corbesti-Rosia Noua). De ce nu s-a facut acest lucru pana acum? Iata o intrebare cu doua raspunsuri, in egala masura valabile.

Probabil v-ati astepta sa arunc din start vina in ograda administratiei anterioare. Dar nu voi face asta. Vina administratiei cade pe locul 2. Pentru ca inainte de toate cred ca este vina noastra, a celor care locuim aici si care nu ne obosim sa tundem cei cativa metri patrati de iarba din fata casei, ori sa igienizam, sa toaletam si sa intretinem catusi de putin aceasta comuna.

Nu aveti nicio scuza, multi dintre voi, pentru faptul ca va lasati ingropati in balarii si mizerie, chiar la voi acasa. Ori ca asteptati sa vina altcineva sa va faca curatenie in ograda.

Gunoaiele din poze au iesit la suprafata dupa ce s-au inlaturat primele straturi de vegetatie. Le-am lasat acolo momentan, sa le ‘admirati’ si sa va ‘bucurati’ de ele. Imi imaginez ca este tare greu sa strangeti in urma voastra…

Puneti mana si munciti, nu mai asteptati sa va pice in gura! Ajutati-l si pe vecinul care poate nu se descurca singur, ori nu are uneltele necesare. Nu ar trebui sa pretindeti bani sau recompense pentru o initiativa care tine de bun simt. Nu va cad mainile daca va sacrificati 2-3 ore dintr-o zi, intr-o luna, pentru o actiune de voluntariat. Vom da si amenzi de acum inainte. Daca altfel nu se poate”, a scris, acum câteva timp, pe Facebook, Irina Onescu.

Sursa foto: https://www.facebook.com/maressia.official/?epa=SEARCH_BOX

Articolul precedentVIDEO Ministrul Agriculturii, Petre Daea, și-a luat ciorapi de lână cu bani împrumutați de la prefectul Vrancei
Articolul următorASTA-I ROMÂNIA! STUDIU: Un român din 6 diagnosticați cu cancer parcurge 350 de kilometri pentru radioterapie