Președintele Asociației Județene de Fotbal Vrancea, Dan Dumitru, spune că primarul Focșaniului, Cristi Misăilă, nu știe ce funcție are la Clubul Sportiv Focșani 2007. Într-un comunicat de presă în care înfierează presa locală și centrală, Misăilă susține că este președintele Consiliului de Administrație al Clubului, însă Dan Dumitru îl contrazice.

„Clubul Sportiv Municipal Focșani 2007 este un club sportiv de drept public (proprietar Consiliul Local Focșani). Prin statut, primarul este președintele Consiliului Director, nicidecum al Consiliului de Administrație, așa cum susține. Tot răul spre bine, pentru că singur recunoaște că, într-o formă sau alta, el conduce destinele clubului, drept pentru care ar trebui să ne justifice rezultatele dezastruoase de la secția de fotbal, dar, mai ales, îl invităm să facă public bugetul de care dispune această secție, ca să putem face, împreună cu microbiștii vrânceni, raportul investiții / rezultate”, a declarat președintele AJF Vrancea, Dan Dumitru.

Articolul precedentDELIR: Primarul Focșaniului acuză toată presa centrală că orchestrează o campanie împotriva sa, pentru că a scris cum a fentat UEFA
Articolul următorPolițiștii vrânceni caută un suspect de tâlhărie după portretul robot