Pe baza audierilor de martori şi a investigaţiilor efectuate până în prezent, în cazul unei tâlhării săvârșite pe raza municipiului Focșani la data de 08.10.2019, poliţiştii au întocmit portretul robot al principalului suspect în cauză.

La data de 08.10.2019, ora 20.43, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din mun. Focșani, despre faptul că soacrei lui, în vârsta de 70 de ani, i-au fost sustrase mai multe bijuterii din aur de către o persoană necunoscută, în timp ce se afla în curtea locuinței sale, din municipiul Focșani. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că la data de 08.10.2019, în jurul orei 20.30, un bărbat necunoscut ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței femeii, ar fi bruscat-o, după care i-ar fi sustras o pereche de cercei, un lănțișor din aur și un inel. Femeia în cauză a precizat că anterior acestui eveniment, în după-amiaza zilei de 07.10.2019 a fost vizitată de către același bărbat, care a invocat faptul că vrea să caute o gazdă în zonă. În urma activităților efectuate, a fost întocmit portretul robot al bărbatului și s-a stabilit că acesta are următoarele semnalmente:

–         Vârsta cuprinsă între 50-55 de ani ;

–         Înălțimea de 1,60 – 1,70 m ;

–         Constituție astenică, îmbrăcat cu geacă roșie;

–         Părul șaten roșcat,  cu lungimea de 5-7 cm și breton dat peste cap;

–         Barbă cu fire albe, de lungime medie ;

–         Dinți lipsă  în zona din față a maxilarului.

Persoanele care pot furniza informaţii care să ducă la identificarea acestuia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Articolul precedentPreședintele AJF Vrancea: primarul Misăilă nici nu știe ce funcție are la CSM Focșani 2007
Articolul următorPoliția vrânceană are 7 mașini noi