Filiala Vrancea a Partidului Național Liberal a stabilit candidații la funcțiile de președinte al Consiliului Județean și primar al municipiului Focșani

Biroul Politic Județean al PNL Filiala Vrancea a continuat seria nominalizărilor candidaților la alegerile locale din acest an, aseară fiind rândul propunerilor pentru conducerea Consiliului Județean Vrancea, respectiv a primăriei municipiului reședință de județ. Președintele filialei, senatorul Cătălin Toma, a fost numele înscris pe buletinul de vot în dreptul președinției CJ, iar Biroul Politic Local Focșani a înaintat candidatura ministrului desemnat Ion Ștefan. Ambii au fost votați în unanimitate de către membri BPJ prezenți, candidaturile urmând să fie validate luni, 9 martie, în cadrul Biroului Politic Național.

“Chiar dacă sună dramatic, Vrancea se află pe marginea prăpastiei, adusă aici de administrația “roșie” ce conduce județul de 30 de ani. Este momentul să începem reconstrucția județului, este timpul ca administrația locală să se întoarcă cu fața către cetățeni, să lucreze pentru ei. Am acumulat experiență în administrația locală ca primar, mandatul de senator m-a ajutat să-mi creez o altă imagine despre cum ar trebui să arate Vrancea, ce ar trebui să însemne ea pentru România, iar acea imagine nu ar trebui să mai fie confundată cu fieful unui „baron” colorat în vreun fel. Administrația pe care vreau să o fac este una care are în centrul ei nevoile vrâncenilor, nu ale camarilei de partid, lucru pe care l-am demonstrat și când am condus primăria Jariștea”, a spus președintele Cătălin Toma.

“în Vrancea, la alegerile locale, nu se va juca doar soarta Vrancei, ci a întregii țări. Menținerea la putere a lui Oprișan, validarea lui ca „ultim baron”, îi va deschide porțile către șefia partidului, după modelul Dragnea. Jocurile pe care le face cu Misăilă sunt doar praf în ochii focșănenilor, scopul lor fiind de a rămâne la conducerea județului, respectiv municipiului, pentru a-și acoperi matrapazlâcurile făcute. Focșaniul are nevoie de o administrașie de tip liberal, având ca model Oradea sau Cluj Napoca, acolo unde primarii liberali Bolojan și Boc au făcut adevărate revoluții în administrația locală”, a declarat Ion Ștefan.

Articolul precedentCORONAVIRUS: Doi vrânceni amendați cu câte 10 mii de lei, de DSP, pentru că nu au respectat izolarea
Articolul următorUn nou caz de coronavirus a fost depistat la Galați