Situație speculativă în satele Vrancei, după ce mai mulți cetățeni dar și edili au sesizat Realității de Vrancea sau publicului că declarațiile pe proprie răspundere se vând cu un leu la magazinele sătești. Situația ne-a fost semnalată de mai mulți cetățeni din comuna Pufești, dar și adusă la cunoștința publicului de primarul comunei Broșteni, Emilian Dumitriu.

„Dragi broșteneni, am fost informat că declarațiile lăsate la magazinele sătești se vând cu 1 leu bucata. Vă rog să fiți respnsabili, să nu le vindeți intre voi, ele sunt gratuite și așa trebuie să rămână. Nu putem face speculă pe vremurile astea, e inadmisibil. Dacă cineva vă solicită bani pentru ele, vă rog sa ma anunțați, să-mi spuneți persoana sau magazinul și voi solicita o verificare amănunțită din partea poliției, pentru ca cei care nu sunt corecți să fie identificați și sancționați.”, a scris edilul pe Facebook. 
Articolul precedentTrustul media Realitatea luptă pentru România
Articolul următorMinisterul de Interne: se emit Ordonanța Militară 5 și 6. Arafat anunță 2109 cazuri COVID-19. Municipiul Suceava, CARANTINĂ TOTALĂ