Regizorul și omul de televiziune Bobby Păunescu este de părere că s-a început dezbinarea claselor sociale, în special prin diferențele foarte mari de salarii.

„Dezbinarea claselor sociale, profesori, dcotori, oameni din armata, prin diferențierea salariilor, a trecut la faza pe pe acțiuni, adică la probleme ale industriei, segmentate. Din păcate, clasa politică, nu chiar toți, ci mare majoritate, cei care conduc din spate, …nu se mai poate face nimic cu aceasta clasă politică, cu cei care se află la putere.

Dacă știe cineva să ne spună care sunt principalele 3 obiective în agricultură, pentru că, din câte știu eu, nu avem așa ceva la această oră.

Partidul AUR s-a lăudat că nu va intra la putere…Problema numărul 1, o știe și George Simion, este că atunci când se găsește un focar de pestă și se închid fermele românilor, aceștia nu mai pot obține bani pentru finanțarea propriei afaceri. Se deschide drumul importului foarte clar.

Atunci când se discută povestea cu insectele, nu cred că a fost întrebat cetățeanul dacă vrea să consume așa ceva.

Românul are de ales între a ieși, de exmplul alături de George Simion, deci, o astfel de lege, dacă trece, nu putem vorbi decât de un Parlament trădător. Nici Ceaușescu nu și-a permis așa ceva. Se introduce culpabilizarea protestelor, chiar și alea pașnice, au puteri sporite cei din Jandarmeriei”, a declarat regizorul în emisiunea  ROMÂNIA SUVERNĂ.

Articolul precedentBobby Păunescu: „Nu se mai poate face nimic cu actuala clasă politică, în special cu cei care sunt la conducere”
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET