The Great Ionel, Liviu Pumpkin sau Balan Entertainment Geany sunt numele câtorva consilieri județeni care apar pe noul site al Consiliului Județean Vrancea. Asta pentru că, deși s-a cheltuit o sumă imensă pentru realizarea site-ului, acesta le traduce numele consilierilor în limba în care se afișează site-ul la selectare. Din acest motiv, numele consilierului Liviu Bostan apare, în engleză, Liviu Pumpkin (eng. bostan) sau Citrouille Liviu (fr. bostan).

Mai departe, Ochean Valentin devine Spyglass Valentin, Doru Geany Bălan este Balan Entertainment Geany iar vicepreședintele Ionel Celmare este The Great Ionel sau, în italiană, Il Grande Ionel. Consilierul Liviu Bostan a comentat, de altfel, pe pagina de Facebook: Consiliul Judetean Vrancea , sub inteleapta conducere a inegalabilului m. Oprisan a cheltuit un purcoi de bani pentru site-ul institutiei. Iata cam ce-a iesit.

Potrivit anunțului de achiziție directă publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, ofertantul contactat pentru realizarea site-ului este firma Repixolith SRL, din Golești. Suma pentru această achiziție este de 10.000 de euro, fără TVA, după cum se arată în documentație. Printre cerințele CJ se numără aceea ca interfața site-ului să fie în mai multe limbi, respectiv română, engleză, franceză, italiană, germană și rusă. O altă condiție este realizarea unui sistem electronic pentru trimitere de către cetățeni de adrese, petiții, cereri de informații de interes public, cereri eliberare documente din arhivă, cereri pentru eliberare certificate de urbanism și cereri autorizații de construire.

site-ul poate fi consultat aici: https://cjvrancea.ro/it/consilieri-judeteni/

Articolul precedentFocșănean în cătușe pentru consum și trafic de cannabis
Articolul următorCe spune patronul firmei care a pocit numele consilierilor pe site-ul CJ Vrancea