Un vrâncean se zbate între viatã si moarte la un spital din Anglia.

Este vorba despre Bãcioiu Stãnel din comuna Jitia, judetul Vrancea care, la fel ca alte zeci de mii de români, venise în Anglia pentru o viațã mai bunã.

 

În momentul de fatã el este internat la un spital din Nottingham, Anglia, dupã ce a fost bãtut cu bestialitate de persoane încã necunoscute.

În ceea ce priveste sansele sale la viatã, medicii sunt rezervati. Se aflã în comã, conectat la aparate, dupã ce a suferit o operatie pe creier.

Din sursele noastre am aflat cã politia ar fi intrat deja în posesia unor imagini surprinse de camerele de supraveghere din zona respectivã, Uxbridge Street, Burton-on-Trent.

Politia din Staffordshire a fãcut un apel la cetãteni pentru a afla cât mai multe detalii despre atacul respectiv.

 

Ofițerii englezi apelează la martori după ce un bărbat a fost agresat și lăsat într-o stare critică în Burton-on-Trent, vineri (22 noiembrie).

Un apel la un raport al unui grup de bărbați care se luptă la o adresă din strada Uxbridge a fost primit chiar înainte de ora 21.30.

Colegii de la Serviciul de Ambulanță din West Midlands au participat la fața locului, iar un bărbat din 40 de ani a fost dus la spitalul Queen Nottingham, unde rămâne în stare critică.

Inspectorul detectiv Neil Poultney, de la forța CID, a declarat: „Acesta a fost un atac grav care a lăsat un bărbat care se luptă pentru viața sa în spital și apelăm acum la public să prezinte orice informație care poate fi în măsură să ajute cu anchetă.

„Mă interesează în mod deosebit să aud de la oricine ar fi putut vedea vehicule care sosesc sau părăsesc locul în jurul momentului incidentului.

„Oricine ar putea să ne ajute și să-i aducă pe cei responsabili în justiție ne poate contacta pe numărul 101, ne poate trimite mesaje pe Facebook și Twitter sau suna Crimestoppers în mod anonim la 0800 555 111.”

Doi bărbați în vârstă de 22 de ani, ambii din Burton, au fost arestați sub suspiciunea de agresare a vătămărilor corporale grave cu intenție și au fost căutați în așteptarea anchetelor suplimentare.” – acesta este apelul politiei din Staffordshire.

Sursa foto/video: Jitiapress.ro, fotografii si video realizate cu acordul familiei barbatului agresat

Articolul precedentPatru mașini noi la Poliția vrânceană
Articolul următorPoate că angajații Gărzii de Mediu ar trebui să-și ia salariul de pe albia Siretului: se ucid păsări în Arie Protejată și nimeni nu face nimic