Inaugurare ca pe timpul lui Ceaușescu în comuna vrânceană Milcovul, condusă de pesedistul Mihai Neață. După ce au plasat strategic utilajele și au chemat oamenii din comună, autoritățile așteaptă, pe căldura de foc, să-și facă apariția tătucul județului, președintele CJ Vrancea și al PSD, baronul Marian Oprișan, care i-a lăsat pe oameni cu ochii și utilajele în soare.

De altfel, chiar primarul comunei, Mihai Neață, susține că inaugurarea este una „istorică”, ca și cum civilizația adusă în comună este ceva cu totul și cu totul special.

„Cetatenii Comunei Milcovul, astazi, 14.08.2018, vor fi martorii unui moment istoric din viata comunitatii noastre: la ora 12 se va taia panglica inaugurala a lucrarilor de canalizare! Se va inaugura inceperea lucrarilor la magistrala de canalizare ce vor fi urmate de obiectivele: 1) ,, Extinderea retelelor de canalizare”, 2) ,,Modernizare strazi de interes local” si 3),, Modernizare strada scolii”, proiecte ce vor transforma comuna timp de 3 ani si 6 luni intr-un mare santier, in final comuna fiind canalizata si modernizata in intregime! Pe cei ce doresc sa fie martorii acestui eveniment va asteptam cu drag la ora 12 la primarie! Cu stima si respect ! Primar Neata Mihai.”, a scris edilul pesedist pe Facebook.

Articolul precedentULTIMA ORĂ Persoană încarcerată într-o mașină, în urma unui accident
Articolul următorULTIMA ORĂ Metoda lover boy, la Mărășești. Un tânăr arestat pentru trafic de minori