Un băiat în vârstă de 17 ani, din Tecuci, elev al Liceului de Artă “Gh. Tattarescu” din Focșani, a ajuns azi noapte la Spitalul de Urgență din Focșani, după ce ar fi fost “altoit” serios de supraveghetoarea căminului de elevi aparținând Colegiului Tehnic “Valeriu D. Cotea”, acolo unde locuiește adolescentul.

Agresiunea s-a întâmplat puțin după miezul nopții și, potrivit informațiilor noastre, supraveghetoarea s-a năpustit, din senin, cu coada de la mopul de spălat pe jos asupra tânărului. Se pare că ceea ce a determinat-o pe femeie să recurgă la acest gest ar fi fost gălăgia din cămin, așa cum rezultă și din înregistrările audio și video pe care le-au făcut copiii din cămin și pe care le redăm și noi mai jos. Elevii susțin că supraveghetoarea este violentă de fiecare dată, dar că aseară a întrecut măsura. Elevul bătut a primit nu mai puțin de șase lovituri de băț pe antebrațul stâng.

De altfel, medicii de la Spitalul de Urgență au scris pe fișa medicală următoarele: “Traumatism braț stâng prin agresiune, cu echimoze locale”. Adolescentul a depus plângere și la poliție. Conducerea Colegiului Tehnic “Valeriu D. Cotea” ne-a precizat că supraveghetoarea este liberă astăzi și abia mâine se va putea discuta cu ea. “A venit elevul la mine, împreună cu părinții și mi-au relatat ce s-a întâmplat. Mâine voi discuta cu supraveghetoarea, voi convoca comisia de disciplină și vom analiza ce s-a întâmplat. Până acum nu s-a mai plâns nimeni de comportamentul supraveghetoarei”, ne-a declarat Remus Paraschiv, directorul Colegiului Tehnic “Valeriu D. Cotea”. Contactată telefonic, supraveghetoarea Monica Manolescu a declarat că l-a lovit pe elev, dar nu de maniera în care se prezintă. “Am dat cu o vărguță. Am vrut să-i iau telefonul, dar el a întins mâna și l-am atins cu reteveiul. Era 12.30 noaptea și o hărmălaie de nedescris”, a declarat femeia acuzată de violență.

Articolul precedentLa APIA se lucrează sâmbătă și duminică
Articolul următorSpecializări noi la Liceul de Artă din Focșani