Angajații Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Vrancea așteaptă fermierii la birou, pentru depunerea cererilor de subvenții, și în weekend. Programul de lucru cu fermierii va fi atât la centrul județean cât și la centrele locale. ”Anunțăm fermierii vrânceni că APIA Vrancea și Centrele locale ale acesteia lucrează inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, 20-21 aprilie, și așteaptă fermierii pentru a-și depune cererile. Aceștia trebuie să meargă în cursul acestei săptămâni, de luni până vineri, la primării și la bănci pentru a-și lua adeverințele cu suprafețe, precum și extrasele de cont bancar.”, anunță APIA Vrancea într-un comunicat.

Rapoartele oficiale indică faptul că, până vineri, 12 aprilie, la APIA Vrancea s-au înregistrat 12.189 de cereri din totalul de 22.160 estimate (circa 60%). Acestea vizează o suprafață de 39.615,16 hectare. Anul trecut, fermierii vrânceni depuseseră cereri de subvenție pentru o suprafață totală de 159.281,15 hectare. Fermierii trebuie să depună Cererile Unice de Plată în cadrul Campaniei 2019 până pe data de 15 mai a.c., în conformitate cu prevederile OMADR nr.69/2019. Cei care nu se prezintă până la acest termen nu vor beneficia de sprijinul financiar acordat de APIA.

Articolul precedentFOTO A nins în Munții Vrancei
Articolul următorVIDEO Elev bătut de supraveghetoarea căminului Liceului de Artă din Focșani. „Am dat cu o vărguță”, spune femeia