Căminul Cultural din comuna vrânceană Năruja este într-o avansată stare de degradare și a devenit pericol pentru cei care-și desfășoară activitatea acolo. Oamenii scot apa din clădire cu fărașul. Potrivit conducerii instituției, acoperișul clădirii a fost reparat în 2011, cu banii Obștii Năruja însă lucrările au fost făcute, se pare, de mântuială. Conducerea Căminului a postat pe pagina de Facebook un semnal de alarmă privind starea clădirii. Primarul comunei Năruja, Grigore Mihăeș, spune că a depus un proiect pe fonduri europene, prin AFIR, în valoare de 240 de mii de euro, care e în așteptarea aprobării. Până atunci, însă, clădirea nu a fost închisă pentru siguranța celor care-și desfășoară activitatea acolo, zi de zi.

Publicată de Sebastian Oancea pe Miercuri, 30 ianuarie 2019

„Vă place?… Mie nuuuuuuuu!..
Toată după-amiaza am scos apa cu fărașul din cămin!!!…
Când se vor aproba fondurile europene pentru reabilitarea caminului va fi târziu!!!…Probabil nu va mai fi activitate culturală!!!…
Zăpada de pe acoperișul caminului ne dă de furcă!
Lucrările de acoperire a căminului , din 2011- plătite de Obștea Năruja, executate de echipa D-l Solomon au fost făcute în „Doru lelii”…Și-au luat banii și în urmă…potopul! Dacă l-am somat să vină să repare (ce nu au făcut bine) m-a apostrofat ” Esti cam clantoasa, Cucoană!…”
Acum așteptăm să pice plafonul in capul cuiva!… Sau sa se electrocuteze cineva din cauza infiltrațiilor de apă de pe peretele cu panoul electric!!!
Primăria a depus un dosar pt.obtinerea de fonduri europene pentru reabilitarea clădirii (toată considerația pentru D-l Primar!), dar nu a fost aprobat… Năruja este o comună prea mică pentru a fi băgată în seamă!!!…
Ne zbatem în neputere!!!
Așteptăm sugestii!”, a scris directoarea Căminului, pe Facebook. Ulterior, postarea a fost ștearsă.

Sursa foto/video: https://www.facebook.com/bibliotecanaruja

Articolul precedentVrancea, trei cazuri de gripă la copii de grădiniță
Articolul următorULTIMA ORĂ Primul caz mortal de gripă din Vrancea