Polițiștii Biroului Rutier Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au reținut un bărbat de 28 de ani, din județul Vrancea, care este bănuit de comiterea mai multor infracțiuni, în noaptea de 21/22 iulie 2022, în comuna Hoceni, județul Vaslui.

În data de 22 iulie 2022, ora 00.46, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată, prin apel la 112, cu privire la producerea un eveniment rutier, pe un drum public din localitatea Barboși, comuna Hoceni.
 
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit că bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor, fără a deține permis de conducere, a sustras un autoturism, pe care l-a condus pe drumurile publice.
 
 În localitatea Barboși, acesta ar fi fost implicat într-un eveniment rutier, în urma căruia o femeie de 33 de ani, din județul Vrancea, ar fi fost vătămată ușor, bărbatul părăsind locul producerii fără încuviințarea organelor de poliție.
 
Ulterior, la momentul depistării,  bărbatul cercetat a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Persoana vătămată a fost examinată medico-legal traumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că necesită un număr de 5-6 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.
 
În aceeași zi, 22 iulie 2022, în baza probatoriului administrat, polițiștii hușeni l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore. 
 
Ulterior, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, Judecătoria Huși a dispus, față de bărbat, măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.
 

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET – Care este rugăciunea zilei
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET – Cea mai importantă rugăciune de priveghere