Vrânceanul bătut în Anglia a decedat astăzi. Bãcioiu Stan, vrânceanul din Jitia care a suferit o loviturã puternicã la cap vineri seara (22 noiembrie) în urma unui scandal  pe strada Uxbridge din Burton-on-Trent, a decedat în aceastã dupã amiazã (1 decembrie 2019) la o sãptãmânã si douã zile de stat în comã în spitalul din Nottingham, Anglia. Din câte am aflat dintr-o postare pe Facebook încãrcatã de familia Dincã, cei care i-ar fi ajutat pe el si sotia lui sã ajungã în Anglia, Stan ar fi fost deconectat astãzi de la aparate. Inima lui nu a rezistat fãrã ajutor artificial si în felul acesta Stan i-a pãrãsit pentru totdeauna pe cunoscuti, prieteni si cei dragi. El a lãsat în urma lui doi bãieti majori si o familie îndureratã, el plecând atât de fulgerãtor si mult prea devreme dintre noi.

 

 

 

 

 

 

 

Politia din Staffordshire a fãcut un apel la cetãteni pentru a afla cât mai multe detalii despre atacul respectiv.

Ofițerii englezi apelează la martori după ce un bărbat a fost agresat și lăsat într-o stare critică în Burton-on-Trent, vineri (22 noiembrie).

Un apel la un raport al unui grup de bărbați care se luptă la o adresă din strada Uxbridge a fost primit chiar înainte de ora 21.30.

Colegii de la Serviciul de Ambulanță din West Midlands au participat la fața locului, iar un bărbat din 40 de ani a fost dus la spitalul Queen Nottingham, unde rămâne în stare critică.

Inspectorul detectiv Neil Poultney, de la forța CID, a declarat: „Acesta a fost un atac grav care a lăsat un bărbat care se luptă pentru viața sa în spital și apelăm acum la public să prezinte orice informație care poate fi în măsură să ajute cu anchetă.

„Mă interesează în mod deosebit să aud de la oricine ar fi putut vedea vehicule care sosesc sau părăsesc locul în jurul momentului incidentului.

Sursa: Jitiapress.com

Articolul precedentPatriotul Oprișan a lipsit de la sărbătorirea Zilei Naționale, de la Focșani. Se pare că baronul e în vacanță, într-o insulă exotică
Articolul următorPrimarul PSD al Focșaniului se laudă cu autobuze electrice din banii de la ministerul condus de liberalul Ion Ștefan