Astăzi a avut loc o ședință tehnică la sediul Primăriei Focșani, la care au participat, alături de primarul Cristi Misăilă, oameni de sport, reprezentanții CSM Focșani 2007, ai DJST Vrancea, ai Poliției, Jandarmeriei etc. Tema ședinței a constituit-o organizarea fazei finale a Cupei României la handbal masculin, competiție ce se va desfășura pe 9 și 10 martie la Sala Polivalentă din Focșani. Una dintre cele mai importante decizii vizează închiderea Bulevardului Unirii în cele două zile ale competiției. ”S-a luat decizia ca, atât pe data de 9 cât și pe 10 martie, în intervalul orar 13:00 – 21:00, Bulevardul Unirii – de la intersecția străzilor Anghel Saligny cu 1 Decembrie până la intersecția cu strada Tinereții – să fie închis, pentru a da posibilitatea tuturor celor ce vor veni cu autoturismul să parcheze pe acest sector de bulevard. De asemenea, accesul în această zonă va fi permis DOAR pe baza biletului de intrare la evenimentul sportiv din ziua respectivă.”, se precizează într-un comunicat al Primăriei Focșani.

La faza finală a Cupei României la handbal masculin – Final Four – s-au calificat echipele Dinamo București, Steaua București, Politehnica Timișoara și CSM Focșani 2007.

Articolul precedentRomânul cu numărul de înmatriculare care l-a făcut celebru a strâns semnături la Focșani pentru a candida la Parlamentul European
Articolul următorUn tânăr din Bacău i-a furat telefonul mobil unui adolescent, în Gara Adjud