Răzvan Ștefănescu s-a aflat ieri la Focșani, timp de aproximativ două ore. El a strâns 500 de semnături în centrul municipiului pentru a-și depune candidatura la alegerile pentru Parlamentul European. Răzvan Ștefănescu și-a parcat mașina în fața Casei de Cultură a Sindicatelor, iar la scurt timp, în zonă a apărut un echipaj de jandarmi. Ștefănescu a stat de vorbă cu vrâncenii și a făcut poze. El va merge prin toate orașele importante din țară pentru a strânge semnăturile necesare înscrierii în cursa electorală pentru alegerile din 26 mai.

Răzvan Ștefănescu a devenit celebru, în luna iulie 2018, după ce s-a plimbat prin România cu mașina sa, având numărul de înmatriculare ”M__E PSD”. Numărul respectiv a fost înregistrat de autoritățile din Suedia, țara unde lucrează Ștefănescu de câțiva ani. După circa două săptămâni, polițiștii români i-au ridicat plăcuțele cu numărul de înmatriculare controversat și l-au amendat. Mai mult, pe numele lui Răzvan Ștefănescu s-a deschis un dosar penal.

Articolul precedentVIDEO 42 de ani de la cutremurul devastator din 1977, produs în cea mai activă zonă seismică – Vrancea
Articolul următorULTIMA ORĂ Bulevardul Unirii va fi închis circulației, în weekend, în zona Sălii Polivalente