Autoritățile locale vor închide circulației rutiere câteva sectoare ale străzilor din centrul municipiului Focșani. Această decizie este determinată de organizarea Festivalului Viei și Vinului Bachus 2019. Închiderea străzilor începe de mâine după-amiază și durează până luni, 7 octombrie. ”B-dul Unirii (de la intersecția cu străzile Unirea Principatelor și Maior Gh. Pastia și până la intersecția cu Str. Ștefan cel Mare) se va închide miercuri, 2 octombrie, începând cu ora 18.00; Str. Mihail Kogălniceanu (din colț de la ITM Vrancea și până la intersecția cu Str. Maior Gh. Pastia) se va închide de joi, 3 octombrie, începând cu ora 7.00; parcarea din fața Casei de Cultură se va închide de miercuri, 2 octombrie, începând cu ora 21.00.”, potrivit unei informări a Primăriei Focșani.

Articolul precedentVIDEO Baronul Oprișan a cedat nervos în ședință: „Vă bat de vă sună apa-n cap”, „O să mă ocup serios de tine”
Articolul următorAbia după ce Realitatea de Vrancea a sesizat cazul, primarul Misăilă s-a gândit să-i ceară demisia preotului Ifrim, prins beat la volan