Curtea de Apel Galați a admis cererea formulată de viceprimarul municipiului Focșani, Ana-Maria Dimitriu, în calitate de președinte de ședință al Consiliului Local Focșani, prin care a solicitat judecarea cu celeritate a recursului din dosarul în care sindicaliștii au contestat bugetul municipiului, cu sprijinul primarului Cristi Misăilă, blocând astfel un întreg oraș. Anterior, termenul stabilit de instanță era de 24 august.

”Astăzi, CA Galați a decis ca judecarea recursului să se facă pe 21 iulie, nu pe 24 august dată la care a fost termenul stabilit inițial. În condițiile în care sindicaliștii încurajați de primarul Misăilă au continuat procesul în instanță, a fost nevoie de intervenția noastră, a grupului PNL-USR-PLUS, pentru ca procesul să se judece cât mai repede.
Demonstrăm astfel că nouă chiar ne pasă de Focșani și nu blocăm tot ceea ce ține de acest municipiu. Reamintesc faptul că la data de 18 iunie 2021, bugetul a fost deblocat, însă din cauza continuării procesului în instanță de către unii angajați s-a ajuns la blocarea bugetului de către Tribunalul Vrancea”, a precizat Ana-Maria Dimitriu, președinte de ședință CL Focșani, și viceprimar al municipiului Focșani.

Articolul precedentSTART la înscrieri la Filiala Focșani a Universității ”Al. I. Cuza” din Iași
Articolul următorProiecții de filme și serate muzicale în aer liber la Crângul Petrești