7 autospeciale noi au intrat astăzi în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, contribuind astfel la îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții.

Astfel, 3 autospeciale Dacia Logan vor fi utilizate de structurile de ordine publică din mediul rural, 3 de către polițiile municipale și orășenești (Focșani, Mărășești și Adjud) și una de către Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Vrancea.

Vehiculele sunt inscripționate, au rampe de semnalizare acustice și optice, un set de roți suplimentar cu pneuri de iarnă și roată de rezervă și acumulatori suplimentari. De asemenea, acestea sunt prevăzute cu compartiment special în partea din spate, pentru transportul persoanelor care fac obiectul muncii de poliție, precum și cu un sistem video de monitorizare a pasagerilor aflați în acest compartiment.

Toate autospecialele au fost achiziționate în baza acordurilor-cadru încheiate la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române, în urma procedurilor de achiziție publică.

 

 

Articolul precedentPolițiștii vrânceni caută un suspect de tâlhărie după portretul robot
Articolul următorULTIMA ORĂ Accident cu patru victime pe „drumul morții” – E85. Unul dintre răniți se zbate între viață și moarte