Zeci de tuburi de cartușe de vânătoare au fost găsite, astăzi, în Aria de Protecție Avifaunistică „Lunca Siretului Inferior” – Vrancea, de către specialistul din cadrul Agenției de Protecție a Mediului Vrancea, Silviu Chiriac, care a tras un semnal de alarmă cu privire la vânătoarea de păsări din Aria Protejată. Se pare că aici nimeni nu ia nici o măsură, deși Garda de Mediu are în atribuții controale permanente în ariile protejate. Probabil că angajații ar trebui ca salariile babane să și le ia din Lunca Siretului, poate așa ar vedea dezastrul pe care-l fac braconierii în zonă.

„Conservarea păsărilor acvatice la Ciuslea, in Aria de Protecție Avifaunistica Lunca Siretului Inferior! Merge si asa dacă „e sat fără câini!”, a scris Silviu Chiriac pe Facebook.

sursa foto: https://www.facebook.com/profile.php?id=100004449309604&__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARDjknavGS67mB-eCHSqv5yn2rVtRUOEDeb5Ksm1Gb0ssTIGk0_lRhTA-sCftqH3vDlPng6LQMhIOGZb&hc_ref=ARS-kLJmAWsNOprvFN3H7Bmh7ZzkRcmDOgIB3D5t795HtgHy4YuBNAoAMdhxfc2YStc&fref=nf

Articolul precedentVIDEO Un vrâncean se zbate între viață și moarte după ce a fost agresat în Anglia
Articolul următorULTIMA ORĂ Două accidente pe centura Focșaniului – o femeie a fost accidentată mortal