Consiliul Județean Vrancea se pregătește să scoată, din nou, o căruță de bani din bugetul județului pentru organizarea Festivalului Viei și Vinului Bachus 2018. De data aceasta, suma bugetată este de circa 400.000 de euro. Cea mai mare parte a sumei va fi direcționată către spectacolele ce vor avea loc pe scena din Piața Unirii, cu binecunoscutele ”recitaluri” de playback. Ca și în alți ani, banii pentru Bachus 2018 se vor derula, în principal, prin Centrul Cultural Vrancea (1,4 milioane de lei fără tva). Caietul de sarcini pe care trebuie să-l respecte firma care va obține dreptul de a organiza spectacolele din Piața Unirii cuprinde următorii artiști:

 1. Recital TRUPA DE DANS SI ACTORIE „ THE SKY”
 2. Recital THE MOTANS
 3. Recital IRINA RIMES
 4. Recital LINO GOLDEN
 5. Recital GETA BURLACU & BAND
 6. Recital SYLVIA BY D.J. RYNNO
 7. Recital HOLOGRAF
 8. Recital IONICA MOROSANU
 9. Recital ALEZ CALANCEA BAND
 10. Recital F CHARM
 11. Recital JO & BAND
 12. Recital MATILDA PASCAL COJOCARITA
 13. Recital NICOLETA NUCA
 14. Recital DODDY
 15. Recital GETA POSTOLACHE
 16. Recital MIRA
 17. Recital PEPE
 18. Recital D.J. PROJECT
 19. Recital LORA & BAND
 20. Recital CRISTI MINCULESCU, VALTER & BORO
 21. Recital SHIFT
 22. Recital HELENA PAPARIZOU
 23. FASHION SHOW by CATALIN BOTEZATU                                                     PREZENTATORI: Octavian Ursulescu, Cosmin Seleși, Cătălin Botezatu și Cătălin Măruţă.

Tot în cadrul Festivalului Naţional Cântece de viţă Veche şi Nouă se va organiza ediţia a IX-a a Concursului Naţional de Interpretare a Cântecului Tradiţional „Cântece de Viţă Veche”. Acest eveniment se va desfăşura în data de 6 octombrie 2018 la sala Balada din municipiul Focşani. Cealaltă componentă a Festivalului Bachus, de care se va ocupa exclusiv Consiliul Județean, respectiv Concursul Național de Vinuri ”Bachus” și ”Drumul podgoriilor vrâncene…pe bicicletă”, are un buget de 419.960 lei fără TVA. În acest an, Festivalul Viei și Vinului va avea loc în prima săptămână a lunii octombrie, între 4 și 7 octombrie.

Articolul precedentPrimarul PSD din Panciu își face campanie cu rechizitele elevilor și preșcolarilor. A împărțit la grădiniță pungi cu numărul său de telefon
Articolul următorULTIMA ORĂ Ard ruinele fostei fabrici Chimica Mărășești