O nouă filială a Facultății de Administrație și Afaceri a Universității din București la Focșani: 75 de locuri scoase la concurs pentru sesiunea de toamnă a admiterii

 

Facultatea de Administrație și Afaceri se alătură

Facultății de Psihologie și Științele Educației, care funcționează la Focșani de 25 de ani

Admiterea de toamnă aduce Universitatea din București mai aproape de comunitate. După interesul major de care s-a bucurat în rândul absolvenților de liceu în ultimii ani, Facultatea de Administrație și Afaceri scoate la concurs, pentru anul universitar 2021-2022, la Focșani, un număr de 75 de locuri pentru specializarea Administrarea Afacerilor.

Programul urmărește să creeze viitori specialiști cu multiple competențe în domeniul afacerilor mici și mijlocii, care să contribuie la crearea unui nou statut al omului de afaceri, în general, și al antreprenorului, în special, ca principali actori ai sistemului economic concurențial. Astfel, în oferta educațională a specializării Administrarea Afacerilor regăsim discipline precum marketing, management general, etica în afaceri, management strategic sau tehnici și operațiuni bancare.

La fel ca majoritatea facultăților Universității din București, și Facultatea de Administrație și Afaceri oferă candidaților un proces online de înscriere și admitere, precum și posibilitatea de achitare online a taxei de înscriere, prin completarea formularului disponibil la adresa www.po.unibuc.ro.

Platforma de înscriere, disponibilă aici, va funcționa începând cu data de 10 septembrie 2021, ora 09:00 și se va închide pe 16 septembrie 2021, ora 14:00.

Candidații vor fi declarați admiși în ordinea descrescătoare a mediei de concurs, în corelaţie cu opțiunile avute, în limita celor 75 de locuri scoase la concurs: 5 sunt la buget, iar 70 la taxă.

Media de concurs va fi formată din 50% nota probei scrise la limba și literatura română a examenului de bacalaureat și 50% nota probei scrise la una din disciplinele examenului de bacalaureat, la alegerea candidatului: Economie, Matematică, Sociologie, Psihologie, Filosofie, Istorie, Geografie, Informatică sau Logică și argumentare, Fizică, Chimie etc. Departajarea candidaților se va face în funcție de media examenului de Bacalaureat și de nota probei scrise la limba și literatura română a examenului de bacalaureat.

Mai multe detalii cu privire la procesul de admitere, actele necesare pentru înscriere, precum și detalii cu privire la structura cursurilor pot fi accesate pe site-ul Facultății de Administrație și Afaceri, disponibil aici.

Universitatea din București va comunica în mod constant informații cu privire la admiterea din această sesiune pe website-ul dedicat admiterii: admitere.unibuc.ro și pe conturile de Facebook, Instagram și YouTube.

În plus, candidații sunt sfătuiți ca, în funcție de opțiuni, să urmărească atât website-urile, cât și paginile de pe conturile de socializare ale facultății/facultăților care îi interesează, pentru a fi la curent cu informațiile utile privitoare la admitere.

sursa –

Direcția Comunicare și Relații Publice
Universitatea din Bucureşti