Miron Mitrea a vorbit, duminică seară, la „Culisele puterii”, despre ce se poate ascunde în spatele numirii Vioricăi Dăncilă la Banca Națională a României drept consultant al guvernatorului Mugur Isărescu.

 Despre prestația premierului Viorica Dăncilă, Miron Mitrea spune că „au existat foarte multe răutăți, în ceea ce privește greșelile de exprimare, nu este singura. Nu cred că asta o caracterizează. A fost un prim-ministru nepotrivit pentru momentul respectiv. (…) O cunosc foarte bine, am lucrat cu ea, nu am părerea proastă pe care o au foarte multi despre ea. (…) Și-a asumat un risc pe care l-a plătit. Forțată de Liviu, ca să aibă omul lui, i-a creat o imagine nefericită, și nici candidatura la Cotroceni  nu a ajutat-o”.

Articolul precedentIon Mihai Pacepa, erou sau trădător? Poveștile inventate de securiști și „Moartea Fantomelor” după fuga generalului- Dezvăluiri incendiare, la „Culisele statului paralel”
Articolul următorMiron Mitrea: „Mugur Isărescu va pleca de la BNR când va dori. Nu-l schimbă nimeni de acolo. Își crește tot timpul doi, trei oameni”