Un nou atac al ursului în comuna Vizantea-Livezi, localitatea cu cele mai multe astfel de cazuri relatate în ultimele luni. O femeie și fiica ei de 13 ani se aflau în apropierea stânei pe care o dețin, pe un deal dintre Vizantea și Vidra. La un moment dat, un urs a ieșit din pădure și a venit direct spre ele. Fetița a fost zgâriată ușor însă mama ei, care s-a luptat să-și protejeze copilul, a suferit răni grave. Din cauza țipetelor, animalul le-a abandonat și a fugit după oi. Soțul femeii a venit imediat la fața locului, iar viceprimarul comunei Vizantea-Livezi a pornit cu cele două persoane rănite spre spital. Pe drum s-au intersectat și cu ambulanța. Bărbatul s-a dus la stână, să vadă ce pagube le-a făcut ursul. Între timp, soția sa, rănită grav, și fetița, cu zgârieturi la picior, au ajuns la spital.

Oamenii din Vizantea-Livezi sunt din ce în ce mai panicați din cauza animalelor sălbatice. Urșii le-au produs pagube și, ce e foarte grav, au atacat și oamenii. În acest an, un bărbat din comună și-a pierdut viața după ce a fost atacat de urs.

Articolul precedentDNA l-a trimis în judecată pe fostul primar al Focșaniului, Decebal Bacinschi
Articolul următorALERTĂ O femeie, venită în Vrancea, în vizită, este dată dispărută de două zile. Rudele și Poliția o caută neîncetat