Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, și-a publicat declarația de avere. Potrivit documentului, veniturile politicianului au rămas aceleași, din salariu, dar averea i-a crescut iar mama sa, Lucia Gherarde (pensionară de la fosta fabrică de Confecții Focșani), l-a împrumutat iar, cu 1.300.000 de lei, împrumut scadent în 2031. Oprișan mai are 3 împrumuturi de la mama sa, scadente în 2028 și în 2030.

Deși deține mai multe proprietăți, inclusiv un adevărat domeniu în comuna vrânceană Bolotești, unele dintre ele nu apar în declarația de avere. Potrivit declarației de avere publicată recent pe site-ul Consiliului Județean Vrancea, Oprișan are un venit anual, din indemnizația de vicepreședinte de CJ, de 148209 de lei.

Terenuri și mașini de lux

Marian Oprișan nu duce lipsă nici de terenuri, noua declarație de avere dezvăluie că a mai achiziționat un teren intravilan, împreună cu soția sa, Mihaela Oprișan, funcționar tot în cadrul Consiliului Județean Vrancea. Oprișan mai menționează, în declarația de avere, 3 apartamente, și 35.000 de euro în conturi.

La începutul acestui an, Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan (PSD), a scos la vânzare doi bolizi de lux pentru care cerea aproape 400 de mii de euro. Este vorba despre un Mercedes-Benz GLS 500 4MATIC – autoturism cu care Oprișan și noua sa soție au fost în Luna de miere la Milano (foto) și pentru care Oprișan cere 79 de mii de euro și un Mercedes-Benz GLS Mercedes-Maybach 600 MHEV 4MATIC pentru care Oprișan cerea 317 mii de euro.

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET. Răbdarea și stăpânirea de sine
Articolul următorMăsuri secetă. Raed Arafat: Pompierii pot ajuta populația cu apă menajeră, nu și cu apă potabilă