George Simion a transmis un mesaj public cu ocazia sărbătoriri Zilei Românilor de Pretutindeni. Această sărbătoare este marcată în fiecare an în ultima duminică din luna mai.

Mesajul transmis de George Simion: De aproape 10 ani, în ultima duminică din luna mai sărbătorim „Ziua Românilor de Pretutindeni”.

Dragi români, sunteți în sufletul nostru în fiecare zi din an. Țineți vie această țară prin speranța și dorul cu care vă întoarceți, de fiecare dată, acasă, la cei dragi.

Sistemul corupt, sărăcia și condițiile mizere v-au făcut să alegeți străinătatea. Peste șase milioane sunteți în țări mai dezvoltate, precum Italia, Spania, Marea Britanie. Oriunde vă aflați, duceți, însă, tradițiile și cultura noastră mai departe, arătați întregii lumi cum sunt românii de fapt, schimbați viziuni și faceți ca România să fie o țară mândră, cu valori, indiferent că vorbim de sportivi, cântăreți sau fiecare dintre voi, cei care vă exercitați cu mândrie meseria pe care ați învățat-o pe băncile din România: precum cea de medic sau sudor.

Încă din liceu am luptat pentru reîntregirea teritorială a României. În 2019 am creat această mișcare: Alianța pentru Unirea Românilor, un partid care a pus și va pune întotdeauna pe primul loc românul, indiferent de locul în care se află. Un partid care va lupta mereu pentru drepturile voastre, ale Diasporei. Sunteți mulți și nu uitați: sunteți puternici! Știu că așteptați o schimbare, știu că vă e dor de țară și că vreți să vă întoarceți.

Schimbarea vine doar dacă luptăm împreună: noi, cei care am rămas în țară, alături de voi, cei care, deși ați ales drumul diasporei, sunteți cu gândul și sufletul aici, acasă.

Pe 9 iunie putem aduce schimbarea! Viitorul țării noastre este și în mâinile voastre.

Material realizat de S.C. DGI MULTIMEDIA DESIGN S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor – Alianța AUR, CMF 41240016

 

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET