Pompierii focșăneni au reușit să salveze, astăzi, un câine de rasă (ciobănesc german). Câinele căzuse într-o groapă adâncă de circa 7-8 metri, în curtea fostei societăți Mopaf. Câinele a fost observat de trecători, care au anunțat pompierii. Aceștia au coborât în beci și au reușit să scoată câinele la suprafață, cam slăbit, dar viu și nevătămat.

Din informațiile noastre, câinele dispăruse de circa 10 zile. El a revenit, bucuros, alături de stăpânii săi. ”Aseară un echipaj al salvatorilor a făcut recunoaşterea zonei şi l-au găsit pe Bobiţă căzut într-un rezervor colector subteran adânc de aproximativ 8 m. Căţelul, de rasă ciobănesc german, era speriat şi agresiv. .Fiind o zonă periculoasă, întuneric şi ora târzie care nu a putut asigura prezenţa unui medic veterinar, pentru siguranţa echipajului, s-a luat decizia ca misiunea să continue în această dimineaţă. După primele semne, se părea că animalul era acolo de câteva zile. Ca să-i fie bine până în zorii zilei i-am adus mâncare ca să-şi potolească foamea.
Azi, la prima ora salvatorii s-au dus să-l salveze pe Bobiţă. Spre bucuria tuturor la faţa locului au venit şi stăpânii câinelui care nu mai ştiau nimic de el de o săptămână. Misiunea a fost încheiată cu succes iar acum Bobiţă este în siguranţă!, au transmis reprezentanții ISU Vrancea.

 

Articolul precedentNU MAI ARE BANI LA PRIMĂRIE: edilul Focșaniului, Misăilă, nu renunță la taxa de habitat pentru focșăneni
Articolul următorBucureștean prins băut la volan, în Focșani, în două nopți consecutive