Caz de cruzime rar întâlnită între doi concubini din județul Vrancea. O cearta dintre un bărbat și o femeie din comuna vrânceană Movilița s-a transformat în teroare pentru femeie, după ce bărbatul a ales să se răzbune ucigându-i câinele și distrugându-i casa. Cearta a avut loc în primele zile ale acestui an şi a determinat-o pe femeia în vârstă de 59 de ani să plece de acasă, la copii, după ce a fost ameninţată de concubin. Întoarsă acasă, după o săptămână, femeia a avut parte de clipe de coşmar. Şi-a găsit câinele spânzurat de gard, într-un casa spartă şi răvășită. Ea a chemat poliţia. „Cele sesizate s-au confirmat, la față locului s-a deplasat o echipă complexă pentru efectuarea cercetărilor, stabilirea cu exactitate a modului şi împrejurărilor în care s-a produs fapta, iar în scurt timp a fost identificată şi persoană bănuită de săvârşirea faptelor”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea. În urma cercetărilor, concubinul s-a ales cu dosar penal. El este învinuit pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare, distrugere, violare de domiciliu şi uciderea animalelor fără drept, această din urmă infracţiune pedepsindu-se cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, conform Legii 205/2004 (art 25, alin. 1, lit a).

Articolul precedentMinistrul Muncii elimină ghișeele cu gemuleț din Casele de Pensii. „De ce să nu stea și angajatul și pensionarul pe câte un scaun?”
Articolul următorULTIMA ORĂ Baronul Oprișan și-a angajat iubita la Autoritatea de Supraveghere Financiară, unde e șef protejatul lui