Din păcate, printre cele patru persoane decedate în accidentul de aseară se numără și doi bărbați din Vrancea. Potrivit datelor de la autoritățile din Buzău, este vorba de un bărbat de 24 de ani și unul de 36 de ani, ambii din comuna Nereju. Bilanțul total al victimelor tragediei de aseară cuprinde 4 morți și 12 răniți.

Totodată, s-a confirmat faptul că șoferul microbuzului lovit de tren este din comuna Dumitrești. Victor Viorel Lințeanu are 51 de ani și, până de curând, a lucrat ca polițist în posturile comunale de poliție din localitățile de pe Valea Râmnicului. Aflat la pensie, Viorel Lințeanu se ocupa cu activități de transport. Potrivit datelor de la Spitalul Județean din Buzău, Lințeanu se află în stare critică, la Secția Terapie Intensivă. Poliția a întocmit pe numele său un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Microbuzul condus de fostul polițist este înmatriculat de o firmă cu sediul în Suceava.

Articolul precedentULTIMA ORĂ Șoferul microbuzului lovit de tren, aseară, este din Vrancea
Articolul următorIMPRESIONANT Un vrâncean s-a trezit cu unul dintre puținii vulturi pleșuvi negri, din Europa, în curte! Pasărea va fi îngrijită de ACDB Focșani