Consilierul local Costel Bîrsan a fost exclus din UNPR Focșani în această seară, după cum informează viceprimarul Focșaniului, Marius Iorga, în cadrul unui comunicat de presă. Bîrsan este înfierat cu mânie proletară de către președintele UNPR Focșani, fiind acuzat că s-ar fi opus constant proiectelor de dezvoltare a Focșaniului, în cadrul legislativului municipal.

„In urma multiplelor derapaje politice, ignorarea intereselor de partid, alipirea fata de P.N.L. in cadrul Consiliului Local Focsani, total impotriva ideologiei partidului U.N.P.R. de centru-stanga dar si votul fara constiinta impotriva tuturor proiectelor de interes public si cetatenesc , constructii, dezvoltare si de infrastructura din cadrul Consiliului Local a Municipiului Focsani, Biroul Politic Permanent al Organizatiei U.N.P.R. a Municipiului Focsani, intrunit in sedinta ordinara, a hotarat cu 18 voturi pentru si o abtinere excluderea dlui. Birsan Costel din cadrul partidului U.N.P.R”, se arată în comunicat.

În replică, Bîrsan spune că nu a fost chemat să i se facă această judecată și că va face plângere penală celor care l-au exclus. UNPR Focșani nu mai există, nu au sediu, unde s-au întâlnit acești domni ca să mă execute? Voi contesta această excludere și voi face plângere penală împotriva lor, e o hotărâre ilegală, nu am fost anunțat, nu am fost prezent, nu am primit nici o hârtie în acest sens. E clar că am devenit incomod pentru actuala conducere a primăriei și a PSD,  pentru lucrurile pe care le scot la iveală, ilegalitățile și jaful banului public la care se dedau cei din majoritatea din CL Focșani. Au încercat să mă corupă, să mă mituiască, să mă sperie, au ajuns la ultima găselniță – să mă excludă”, a declarat Costel Bîrsan.

Dacă excluderea va fi validată de instanță, Bîrsan își va pierde mandatul de consilier local și va fi înlocuit de următorul supleant de pe listă.

Articolul precedentUn căutător de comori a găsit proiectile, la Vânători
Articolul următorȘef nou la DNA Galați